BLANCHARD Danmark
PRIVATLIVSPOLITIK

Tak fordi du besøger www.blanchard.dk.
 

Blanchard.dk er ejet og administreret af CfL. Blanchard.dk bliver i den følgende tekst refereret til som CfL.

Retningslinjer for behandling af cookies og personoplysninger. Ved besøg på CfLs hjemmeside accepterer du nedenstående privatlivspolitik.

  1. Hvilke informationer vi indsamler og hvad vi bruger dem til
    1. Personoplysninger

      1. Hvad er personoplysninger?

        CfL beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.v. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, e-mail, køn og alder, men kan også være oplysninger om interesser, kendskab til internettet osv. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med køb eller tilmelding til en service er frivilligt.
      2. Hvad bruger vi personoplysninger til?

        De personoplysninger vi indsamler om dig, når du fx. opretter en profil på CfLs digitale platforme, bruges først og fremmest til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold, der er tilpasset dine interesser. Oplysningerne bliver ikke videregivet til tredjepart. Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsføring med nyheder og tilbud m.v, kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsføring du modtager via telefon, brev eller elektroniske medier.
      3. Beskyttelse af personoplysninger

        Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
      4. Ændringer i behandlingen af personoplysninger

        Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmeside.
      5. Din e-mail adresse

        Vi sender ikke noget til din e-mail adresse uden forudgående samtykke. Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev eller et kursus betragtes det som et samtykkke om at vi må sende relevant information til e-mail adressen. Denne information kan blandt andet være følgende:
        • Tilbud om relevante kurser.
        • Nyhedsbrev om ledelse og HR.
        • Bekræftelse og serviceinformation om det tilmeldte kursus.
    2. Cookies
      1. Hvad er cookies?

        Første gang du besøger en af CfLs hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera el. lign.), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer.
      2. Hvad bruger vi cookies til?

        Cookies er med til at fortælle CfL om dit besøg. For at fastlægge, hvem der besøger CfLs hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om, hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke sider du ser osv.
      3. Hvor længe opbevarer vi cookies?

        De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på en af CfLs hjemmeside. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb. Du kan læse nedenstående om hvordan du kan slette disse cookies.
      4. Hvordan undgår du cookies?

        Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.
    3. Kontakt

      Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos CfL, skal du rette henvendelse på marketing@cfl.dk eller telefon +T: 7023 0022. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

      Med venlig hilsen

      CfL København

      Folke Bernadottes Allé 45

      2100 København Ø

      info@cfl.dk

      T: 7023 0022



Senest opdateret den 01/05/2018.