GODE LEDERE

LEDER GODE FIRMAER

FORDI ALLE FORTJENER EN GOD LEDER

Dine lederes ekspertise påvirker alle aspekter af din forretning: Medarbejderengagement, produktivitet, omsætning og resultater. God ledelse sker som regel ikke af sig selv. Ledere er ikke født med en viden om hvordan de skal støtte, udvikle og motivere deres medarbejdere.

I The Ken Blanchard Companies mener vi at alle fortjener at arbejde med en god leder. Vi er et ledelsesuddannelses- og udviklingsfirma med over 35 års erfaring i uddannelse af millioner af verdens bedste ledere, der nu ved hvordan de får det bedste frem i mennesker, skaber gode arbejdspladser og leverer resultater på bundlinjen.

Hvorfor Blanchard?

Vores mission er at få gode ting til at ske for alle vores kunder. På alle niveauer i vores organisation yder vi en ekstra indsats for at overgå vores kunders forventninger.

 • Bevist, Tidstestet Indhold
  Med to af de mest brugte ledelsesværktøjer i verden, Situational Leadership® II og The One Minute Manager, samt tankelederskab inden for områderne tillid, motivation, forandring og kundeservice, har vores indhold bevist gang efter gang at levere værdifulde ROI for jeres investeringer.
 • Enkle og Stærke Modeller
  Støttet op af flere års forskning og erfaringer, tilbyder vores ledelsesuddannelsesprogrammer enkle modeller og stærke budskaber der er nemme at forstå, nemme at huske og nemme at anvende med det samme.
 • Fokus på Ledere
  Lederne er kernen i dit firma. Vores ledelsesuddannelse kan hjælpe dem til at blive effektive operationelle ledere, samtidig med de opdyrker et godt arbejdsmiljø for deres medarbejdere.
 • Bredde og Dybde af Erfaring
  Vores team af tankeledere og eksperter leverer relevante ledelsesudviklingsuddannelser til at hjælpe firmaer med at opbygge en arbejdsstyrke der er passioneret og produktiv, og som skaber resultater.

MØD VORES TALENTFULDE TEAM

Vores team er dedikeret til at levere ledelsesudviklingsprogrammer, der overgår kundernes forventninger, for at hjælpe dem med at nå deres mål.

Henriette Klein-Ipsen
Seniorrådgiver
Henriette er passioneret omkring udvikling af ledere og medarbejdere med fokus på øget selvindsigt, der hjælper til mere målrettet kommunikation i forhold til egne- såvel som til team medlemmers behov. Henriette underviser store såvel som mindre offentlige- og private virksomheder, HR konsulenter, konsulenthuse og globale virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Henriette er certificeret Master Trainer i Situationsbestemt Ledelse II (SLII®) og er ansvarlig i Danmark for koncepterne fra The Ken Blanchard Companies.
Peter Maarbjerg
Head of Public
Peter samarbejder med kunder i både den offentlige og private sektor, og hjælper bl.a. med at definere deres ledelsesudfordringer – og sammensætte den helt rigtige løsning baseret på kundens behov, strategi og kultur. Peter har mere end 17 års praktisk ledelseserfaring at trække på, og taler i øjenhøjde med alle niveauer i organisationen, både som facilitator, coach og ledelseskonsulent. Altid med et glimt i øjet og sans for improvisation. Peter’s kunder er fra mange forskellige brancher – bl.a. medicinalindustrien, energisektoren, offentlig sektor og undervisning.